Fly Nikita Lee

 

 

Navn: Fly Nikita Lee

Til Vanlig: Nikita & Kita

Rase: 75% Border Collie & 25 % Schæferhund

Født: 07.06.02

Farge: Sobel ( kalles det vel)

Kommer fra: Kristiansand

Historien om Nikita:

Nikita er Min egen første hund.

En venn av familien kom på besøk en dag han hadde fått seg valp (nikita). Å gjett om jeg var misunnelig på han da. Men så sier han hadde en dårlig nyhet, han hadde funnet ut der han skulle flytte at han ikke kunne ha hund der. Så han visste ikke hva han skulle gjøre med henne da. Da hadde han kommet riktig. hehe. Men foreldrene mine ville ikke ha henne først. Så vi prøvde et vennepar først om di kunne ha henne. men de kunne heller ikke ha henne. Så skulle jeg passe Nikita denne dagen da. Å gjett å gøy jeg hadde det, en liten valp på 8uker. Når dagen var godt prøvde jeg å mase litt igjen på foreldrene mine om vi kunne få henne. Til slutt sa det JA. Men jeg måtte love å gå tur med henne hver dag . Å gjett om jeg gjorde. Har ikke sviktet Nikita en dag siden jeg fikk henne. Jeg var SÅÅÅ lykkelig den dagen jeg fikk henne. Hun er bare den snille hunden. Sikkelig lett å lære også. Lærer nye ting på 1-2-3..

Så begynte vi litt med Lydighet , var veldig morro, fram til Nikita ikke syntes det var noe gøy. Så starta vi med agility. Det elsket hun. Så holder fremdeles på med det. Ellers elsker hun å lære hundetriks. Det blir hun aldri lei av :)

 

Generelt om Nikita:

Hun var 8 uker når jeg fikk henne, da hadde du allerede lært sitt,dekk,bli, gi labb, lært navnet sitt:) Jeg ble sjokka når jeg hørte det :)

Hun ligner mest på en Border collie. Eneste hun har fra schæfer, er fargene. Men ellers er alt annet Border collie. Sikkelig smart og snill hund:)

 

Navnet:

Nikita hett hun når vi fikk henne, syntes det var fint, så lot henne bare hete det..

Men fly og lee. Er bare noe for morro jeg fant på :)


 

Nikita 8 uker gammel på bildet:)Nikita i dag 8 år:)
Én kommentar

NEPAZ

05.03.2011 kl.00:02

Hun er så utrolig søt! <3

Skriv en ny kommentar

hits