Hvil i Fred beste Nikita <3

Har desverre ikke vært så aktiv på bloggen, da det har skjedd noe helt forferdelig. Det er vel nå en Mnd siden Verdens Beste Nikita Reiste til Hundehimmelen.Men har ikke orker å skrive så mye i det siste, men tenkte nå er det på tide å begynne litt igjen. 

- Tenkte jeg kunne skrive litt om årsaken til at Nikita er gått bort. Har alltid visst at formen hennes ikke var helt på topp, hun hadde Kraftig HD i bakbeina, og gikk på tabletter for det. Men det hjalp veldig, å la ikke så mye merke til at hun hadde vondt, for hun var alltid leken og ville alltid med meg hvor enn jeg gikk. Hun har alltid vært med meg overalt siden jeg fikk henne. Det var søndagen 30 Juni, vi stod opp som vanlig og gikk en morra tur, merket ikke noe på henne da. Når vi kom hjem, satt jeg hundene på verandaen, å så gikk jeg inn igjen , etter en halv time gikk jeg ut igjen, da lå hun bare der, fikk ikke kontakt med henne, hun lå bare og suglet og masse gugge kom ut av rompa hennes, jeg ringte dyrlegen med en gang, de mente hun hadde fått slag. Vi kjørte med en gang til dyreklinikken, og dyrlegen så med en gang hvor dårlig hun var, nikita HATER å gå til dyrlegen, hun pleier å sitte å pipe og dra i bånde å bare vil ut der i fra, men nå lå hun bare helt stille og fikk ingen kontakt med henne. Det var helt forferdelig.. Dyrlegen sjekket henne, og trudde hun også hadde kreft i levrene, og hun så at Nikita var utrolig sliten. Kunne nesten se selv på Nikita at hun ville bare sleppe, det er den værste dagen i mitt liv, men jeg valgte å la henne gå. Jeg så hvor sliten hun var og bare lå der og gjorde ingenting. Jeg var der til den siste sprøyten var tatt. Nikita gjorde ingen motsand en gang når siste sprøyta var tatt. Hun tok det siste pusten så fikk jeg en litt lettet følelse inni meg, (føler det er helt dumt av meg å få sånn følelse), men akkurat som jeg kjente hvor vondt Nikita hadde det, at når hun tok den siste pusten så var det over og da hadde hun det mye bedre..

Har jo hatt Gullet mitt siden jeg var 10 år gammel , og Nikita ble hele 11 år . Å vi to har opplevd mye sammen, og hun har ALLTID vært med meg overalt. Alle likte Nikita, hun var en utrolig god og Snill hund..  Hun er min første hund, og det er alltid noe spesiellt da. Har også tatovert bilde av henne på skuldra mi, så jeg har henne alltid med meg :).. Savner God jenta masse <3

 

Vakreste Nikita, kommer alltid til å ha deg i mitt hjerte <3 Du var en helt spesiell hund <307.06.02

30.06.13

6 kommentarer

Elin Slåen

01.08.2013 kl.19:46

<3 Så utrolig trist å lese. Hu var jo ei utrolig flott hund <3

Mange trøsteklemmer <3
Ååh, selv om jeg har visst det en stund, var det helt forferdelig å lese nå likevel:( Har tenkte masse på dere og håper det går bedre både med deg og Lukas nå<3 Hun var en fantastisk hund, en av de aller beste jeg har møtt, så var utrolig trist. Men veldig bra å la henne slippe mer, selv om det er kjempetøft. Det var nok et riktig valg! Hun har uten tvil levd et langt og kjempegodt liv hos deg!<3 Supermange fine minner har dere også sammen, og jeg er utrolig glad for å ha fått ta del i noen av dem<3

Hvil i fred, nydeligste Nikita<3<3

odinogmeg

01.08.2013 kl.21:07

Leste dette og begynte rett og slett å grine. Er forferdelig når det kommer til dette punktet med dyr man har kjær, men da kan man trøste seg med at den har levd et godt on innholdsrikt liv. Og jeg er overbevist om at Nikita har hatt et så godt hundeliv hos deg som noen hund kunne hatt!

Du har min medfølelse. Hvil i fred, fine Nikita!

Ida Anette og Sjoko

02.08.2013 kl.09:33

Dette var forferdelig trist :-( Men det er nok sikkert at du gjorde det rette med å la henne slippe når hun hadde så vondt. Og hun fikk nok 11 fine år sammen med deg :-) Håper du har det fint nå og ser på det positive du fikk med henne :-)

Linn - Hund, foto og hverdag

02.08.2013 kl.14:23

Jeg har visst dette en stund, men tårene presset på når jeg leste dette. Det å miste sin firbentevenn er grusomt. Helt forferdelig. En følelse og et tap som ikke kan beskrives.

Håper det går bra med deg <3

Katrine Og Santo

09.09.2013 kl.20:22

Føler med deg.. Nydelig bilde av dåke to. :) <3 Nikita - kvil i fred.

Skriv en ny kommentar

hits